Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Donny de Groot rond met De Graafschap


16 oktober 2005 - De Graafschap maakt een teleurstellende seizoensstart door. Trainer Gert Kruys stapte inmiddels al op. Routinier Reinier Robbemond werd al voor twee jaar vastgelegd, er is inmiddels ook al een akkoord bereikt met aanvaller Donny de Groot (RBC Roosendaal). Hoofdsponsor Davilex koestert dezelfde ambities als de Superboeren en heeft daarom beide deals gefinancierd.


De Graafschap is rond met met aanvaller Donny de Groot, die bij RBC Roosendaal inmiddels overbodig is geworden ne wekelijks op de bank moet plaatsnemen. Wel moet De Graafschap het nog eens worden met RBC Roosendaal, maar dat lijkt weinig problemen op te leveren. Davilex sluit niet uit in de winterstop nog meer spelers te financieren.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!