Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Van Dessel lang uit roulatie met zware knieblessure


17 oktober 2005 - Roda JC moet het opnieuw lange tijd te stellen zonder Kevin van Dessel. De Belgische middenvelder moest afgelopen zondag in het competitieduel met FC Utrecht zich al na 29 minuten laten vervangen. Naar nu bekend is geworden heeft Van Dessel de voorste kruisband afgescheurd.


Vandaag (maandag) moest een magnetische scan uitsluitsel geven over de kwetsuur en toen werd de ernst van de blessure pas echt duidelijk. Van Dessel was volgens de Limburgse regionale zender L1 in na afloop van het duel gisteren al zeer aangeslagen. De speler had juist weer een basisplaats verover nadat hij ruim een jaar gerevalideerd had van een eerdere knieblessure. Het betreft overigens de andere knie waar Van Dessel eerder aan geopereerd werd.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!