Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Rode Duivels kunnen op zoek naar nieuwe bondscoach


18 oktober 2005 - Het is nu officieel. Aimé Anthuenis verlaat de KBVB voortijdig als bondscaoch. De bond besliste om vroegtijdig een punt te zetten achter de samenwerking. Daarmee komt een einde aan een periode van drie jaar Anthuenis, die sinds 1 juli 2002 werkzaam was als bondscoach van de Rode Duivels.

Het contract zal per 31 december aanstaande worden beëindigd. Anthuenis had nog een verbintenis na het WK van 2006. De Rode Duivels slaagde er echter niet in om zich te kwalificeren voor dit WK, eerder al werd het EK 2004 onder Anthuenis gemist. Anthuenis was eerder onder meer werkzaam als Racing Genk en Anderlecht voordat hij in 2002 ging werken voor de Belgische voetbalbond.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!