Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Amoah schiet Vitesse langs Willem II


18 november 2005 - Een waar doelpuntenfestijn vanavond in Tilburg bij Willem II - Vitesse. Het duel eindigde in een 4-3 overwinning voor de bezoekers van Vitesse. Twintig minuten voor tijd had Vitesse nog een comfortabele 4-1 voorsprong die in de slotfase nog danig in gevaar kwam.


De defensie van Willem II had de grootst mogelijke problemen met het aanvalsduo Amoah en Hersi. Het was Amoah die twee maal scoorde op aangeven van Hersi, zowel in de negende als in de twintigste minuut was het raak. Tussendoor scoorde namens Willem II nog Arvid Smit ('10). De ruststand in Tilburg was echter 3-1 in het voordeel van Vitesse, aanvoerder Theo Janssen scoorde na 30 minuten spelen.

In de tweede helft ging Vitesse door. Het was Matthew Amoah die dit maal op aangeven van Tom de Mul de 4-1 binnentikte. Met nog twintig minuten te gaan leek Willem II compleet kansloos. Het werd in de slotfase nog bijzonder spannend. Csaba Feher ('73) en Martijn Reuser ('86) brachten Willem II dichterbij maar het bleek uiteindelijk niet genoeg om nog een punt in Tilburg te houden.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!