Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Uitspraken Rodriquez schokken voetbalwereld


21 november 2005 - Joste Fortes Rodriquez heeft het zichzelf onmogelijk gemaakt bij RBC Roosendaal. Na afloop van het duel tussen Heracles Almelo en RBC Roosendaal, waar hij het veld voortijdig moest verlaten met een rode kaart, suggereerde hij voor de camera's van Talpa dat scheidsrechter Temmink uiterlijke kenmerken vertoonde van iemand die aan het syndroom van Down lijdt.


"Als club distantiëren we ons hiervan. We gaan zéker met Jose praten", zo liet RBC-interim-directeur Simons weten tegenover NOS Teletekst.

Ook de arbiter in deze kwestie, de heer Temmink, toonde weinig begrip voor de uitlatingen van de verdediger: "Er kijken miljoenen mensen. Spelers moeten zich realiseren wat voor schade zo'n uitspraak kan aanrichten. Ik zal het bij de aanklager en de KNVB melden." Temmink vervolgde:"Hij deed het minuten nadat hij eruit was gestuurd,in alle rust."Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!