Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Wesley Zandstra langer bij FC Zwolle


30 november 2005 - Wesley Zandstra speelt ook de komende seizoenen voor FC Zwolle. De 21 jarige verdediger heeft zijn aflopende verbintenis met twee seizoenen verlengd en staat zodoende zeker tot de zomer van 2008 onder contract bij de club uit Overijssel.


Zandstra werd door FC Zwolle opgepikt bij Team VVCS, een elftal van werkloze profs. De speler werd hierop uitgenodigd voor een proefperiode waarbij hij een contract voor 1 seizoen verdiende. Inmiddels is Zandstra bij Zwolle een vaste waarde aan de rechterkant.

Algemeen directeur Gerald van den Belt van FC Zwolle motiveert de keuze van de club. "Wesley heeft zich bewezen als een moderne rechtervleugelverdediger. Hij kan prima mee aanvallen en is verdedigend zeer sterk, snel en behendig."Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!