Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

SC Heerenveen aast op nieuwe Abe


22 december 2005 - De nieuwe Abe? Hij heeft in in ieder geval zijn naam mee. De zaakwaarnemer van Yuki Abe claimt dat SC Heerenveen interesse heeft in de speler, zo meldt De Telegraaf. De Japanse international, momenteel in eigen land uitkomend voor JEF United, zou een aanbieding op zak hebben van Heerenveen om per 1 januari aan de slag te gaan. Abe twijfelt of hij nu al de overstap zal maken of pas na afloop van het WK.

De 24 jarige Abe is namelijk een vaste waarde in de selectie van Japan. Abe is bang dat hij minder aan spelen zal komen bij Heerenveen dan bij JEF United en zo mogelijk zijn plaats zou verliezen. Mogeijk dat Abe dus eerst nog een gesprek wil met de bondscoach van Japan, de Braziliaan Zico. Japan is op het WK ingedeeld in een poule met BraziliŽ, KroatiŽ en AustraliŽ.


Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!