Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Niet Wotte maar Burley manager van Southampton


22 december 2005 - Niet Mark Wotte maar George Burley is de nieuwe manager van Southampton. Het was de verwachting dat Wotte, die eerder deze week zijn vertrek bij Feyenoord als technisch directeur bekendmaakte, aan de slag zou gaan bij de Engelse Championship club (voormalige First Division). Vanavond tekende echter George Burley, voormalig trainer van Ipswich Town en Hearts een contract bij de club.

Wotte gaf in verschillende interviews aan dat hij was benaderd door een Engelse headhunter voor de vacante positie bij Southampton. Wotte was een van de voornaamste kandidatne maar grijpt dus naast de vacante positie, nadat hij dat eerder al deed bij de baan van technisch directeur bij Tottenham Hotspur. Wotte gaf in dezelfde interviews overigens ook aan dat er belangstelling was van een Nederlandse club.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!