Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Geen training voor Ooijer en Hofland


27 oktober 2003 - De kruitdampen zijn opgetrokken en de slachtoffers zichtbaar. Vandaag konden zowel Kevin Hofland als André Ooijer niet aanwezig zijn bij de eerste training na de topper PSV - Ajax (2-2). Beide moesten door een botsing met Zlatan Ibrahimovic het veld al in de eerste helft verlaten vanwege een blessure. Ajax doelman Lobont moest het uit voorzorg rustig aandoen.


Ooijer ging er na een half uur al af. In een ongelukkige botsing met de Zweedse spits van Ajax kon hij niet meer verdediger door een blessure aan zijn arm. Uit onderzoek in het ziekenhuis is gebleken dat het sleutelbeen in zijn schouder even was los geraakt van zijn schouder. Zodoende zijn waarschijnlijk enkele spieren verrekt dan wel gescheurd. Op dit moment kan nog geen duidelijkheid worden verschafd of verrekt danwel gescheurd is. Ooijer zal de komende dagen volgens PSV rust moeten houden, donderdag zal dan worden bekeken wat er precies aan de hand is. Ooijer op PSV.nl: “Ik werd geroepen, sprong mee met Kevin en Zlatan (Ibrahimovic) en kwam toen in botsing met laatstgenoemde.”

Hofland kreeg in een duel met Zlatan Ibrahimovic een ellegboogstoot van de Zweed vol in zijn gezicht. De groggy verdediger moest per brancard van het veld af. Hofland had een behoorlijke zwelling op zijn onderlip met daarbijkomend ook een hersenschudding. De medische staf van PSV verwacht dat de verdediger binnen enkele dagen (twee) weer van de partij kan zijn.

Bij Ajax waren vanmorgen geen echte geblesseerde spelers te vinden. Enkel Lobont trainde uit voorzorg mee met de spelers in plaats van de keepersselectie. Lobont kwam al vroeg in het duel in een botsing met Jan Vennegoor of Hesselink. ,,Ik weet het moment van de stoot nog, daarna even niets", Aldus Lobont op Ajax.nl. Zijn linker wenkbrauw moest worden gehecht en kon daarna zijn wedstrijd vervolgen. Op Ajax.nl haalde hij nog eens uit naar Vennegoor of Hesselink: ,,Ik vond het eng om terug te zien. Zoals ik daar lag, dat zag er niet fijn uit. Ook de foto vanmorgen in de krant liet die elleboog duidelijk zien.


Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!