Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

FC Twente in slotminuten langs Vitesse


8 februari 2006 - Vitesse heeft werkelijk in de slotminuten een zekere 1-0 overwinning uit handen gegeven. Al na vijf minuten spelen kwam de ploeg van Edward Sturing op een 1-0 voorsprong door een treffer van Youssouf Hersi. In de slotfase van het duel ging FC Twente er met de drie punten vandoor door treffers van Gerritsen ('90) en Touma ('90+1).


Vitesse begon de wedstrijd met Purrel Frankel weer eens als linksbuiten. Het pakte direct uitstekend uit. Frankel gaf na vijf minuten spelen een afgemeten voorzet op het hoofd van Youssouf Hersi die zo eenvoudig kon binnenkoppen. Vitesse leek uiteindelijk ook om 2-0 te komen. Richard Knopper was nog het meest dichtbij maar faalde jammerlijk.

Uiteindelijk was er een onsnapping van formaat van FC Twente voor nodig om Vitesse de drie punten af te snoepen. Gerritsen tekende in de slotminuut voor de gelijkmaker. Sharbel Touma maakte het feestje van de Tukkers compleet door in blessuretijd zelfs de winnende treffer te scoren. FC Twente lijkt zich door het resultaat nagenoeg veilig te hebben gespeeld, voor Vitesse zijn de komende weken punten noodzakelijk om de plaatsen om de play offs niet uit het oog te verliezen.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!