Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Eerste Divisie kiest voor Talpa


9 februari 2006 - Vandaag hebben de clubs uit de Gouden Gids Divisie tijdens een bijzondere ledenvergadering gekozen voor het bod van Talpa op de televisierechten. Talpa was de enige partij die een bod deed op de vrijgekomen rechten. Het mediabedrijf heeft alle audiovisuele rechten weten te verwerven tot en met het seizoen 2010/2011.


In de komende periode zal Talpa samen met de Coöperatie Eerste Divisie (CED) diverse exploitatiemodellen ontwikkelen waar beide partijen van kunnen profiteren. Het is goed mogelijk dat in de toekomst wedstrijden uit de Eerste Divisie live via een decoder kunnen worden bekeken middels een pay per view systeem.

CED-voorzitter Frans Derks: “De Gouden Gids Divisie heeft een trouw kijkerspubliek op het open net en dat willen we graag behouden. Toekomstige waardegroei moet echter vooral worden gezocht in de nieuwe media. Wij delen de visie daarover met Talpa en zijn dan ook enthousiast over de uitdaging die ligt in het gezamenlijk ontwikkelen van nieuwe en sluitende exploitatievormen.”Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!