Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

AZ ontsnapt in blessuretijd aan puntverlies


10 februari 2006 - AZ is vanavond op het Kasteel ontsnapt aan puntverlies. Door een goal van Kenneth Perez in blessuretijd pakte AZ tegen Sparta toch nog de volle drie punten. Vorige week speelde AZ nog gelijk tegen Vitesse, opnieuw puntverlies zou funest zijn geweest voor de titelaspiratiess in Alkmaar. AZ won vanavond met 1-0 en is zodoende nog altijd in de race.


Sparta Rotterdam leek vanavond knap stand te kunnen houden tegen de nummer drie AZ. Weliswaar had AZ het meeste balbezit maar het elftal van Louis van Gaal kreeg nauwelijks grote mogelijkheden om de score te openen. Pas in de tweede helft kreeg AZ meer grip op het duel. AZ had dat helemaal doen Dieter van Tornhout na 64 minuten spelen zijn tweede gele kaart kreeg en dus het veld moest verlaten.

Het slotoffensief van AZ leverde de Alkmaarders toch nog de volle drie punten op. Kenneth Perez kon vanaf een meter of tien vrij inschieten, Sparta doelman Ponk die al enkele wedstrijd geen tegendoelpunt had hoeven incasseren was kansloos.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!