Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Zondag geen Ajax fans in Den Haag


11 februari 2006 - Na de grote ongeregeldheden gisteren rond het Zuiderpark tussen 'fans' van Ajax en ADO Den Haag heeft de burgemeester van Den Haag, de heer Deetman, besloten zondag geen supporters van Ajax toe te laten bij het duel ADO Den Haag-Ajax. Deetman heeft een noodverordening ingesteld om de Ajax supporters te weren. De burgemeester is van plan ook de komende vijf jaar geen Ajax fans meer toe te laten.


Gisteren kwam het bij het supportershome van ADO Den Haag tot een flinke confrontatie. Supporters van Ajax bezochten op vrijdagavond het home van de fans van ADO Den Haag. De ME moest er uiteindelijk aan te pas komen om beide groepen uit elkaar te drijven. Vier mensen raakten licht gewond. De Ajax fans vielen met ruim 70 'supporters' een achtal fans van ADO Den Haag aan waaronder een aantal kinderen.

Burgemeester Deetman hoopt maandag te kunnen invoeren dat bij de komende vijf duels van ADO Den Haag in het eigen Zuiderpark tegen Ajax geen fans uit Amsterdam komen.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!