Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Vijf duels schorsing voor Sekou Cissť


11 februari 2006 - De tuchtcommissie van de KNVB heeft Sekou Cissť voor vijf duels geschorst. De aanvaller kreeg afgelopen woensdag in het duel met RKC Waalwijk een rode kaart na een grove charge op Virgilio Teixeira, die een diepe vleeswond overhield aan het voorval. De aanklager betaald voetbal had Cissť eerder al een voorstel van vijf duels gedaan, na beroep van de aanvaller koos de tuchtcommissie voor eenzelfde straf.

Cissť kan tegen de uitspraak in beroep gaan. Vast staat wel dat hij vanavond al geschorst is voor het duel van Roda JC tegen FC Twente. Beroep aantekenen zocht tegenwoordig niet altijd meer voor het opschorten van de schorsing. Cristiano neemt alle waarschijnlijkheid de plaats van Cissť in.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!