Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Yildirim de grote man bij Heerenveen


11 februari 2006 - SC Heerenveen won vanavond met maar liefst 4-1 van Vitesse en liet daarmee opnieuw zien dat men best zonder de vertrokken Huntelaar (Ajax) en Samaras (Manchester City) kan. Ugur Yildirim speelde vanavond een hoofdrol in de zege van de Friezen. Yildirim scoorde twee maal en gaf ook nog eens een assist.


Vitesse kwam vanavond nog wel op voorsprong door Mads Junker. De Deense aanvaller kopte knap raak na een voorzet van Tom de Mul. Daarna was het de beurt aan SC Heerenveen. Yildirim tekende na 20 minuten spelen voor de 1-1 en vlak na rust kwam Heerenveen via een afstandsschot van Paul Bosvelt op voorsprong. Heerenveen liep via Nilsson ('61) en Yildirim ('76) uiteindelijk verder uit tot een 4-1 overwinning.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!