Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

FC Groningen pas laat langs RBC Roosendaal


12 februari 2006 - RBC Roosendaal hield vanmiddag verrassend genoeg lang stand tegen FC Groningen. Het elftal van Robert Maaskant had lange tijd een 1-1 gelijkspel in handen. Uiteindelijk was het Yuri Cornelisse die dertien minuten voor tijd FC Groningen toch nog de volle drie punten bezorgde.


Vlak voor rust was het Erik Nevland die de score opende. De Noorse aanvaller van FC Groningen kon scoren op aangeven van een andere uitblinker, Danny Buijs. Na rust was het juist RBC Roosendaal dat scoorde. Op aangeven van Marcelino was het Ebou Sillah die voor de gelijkmaker tekende.

RBC Roosendaal hoopte stilletjes op een punt. Yuri Cornelisse stak daar uiteindelijk een stokje voor. De aanvaller scoorde 13 minuten voor tijd in de rebound waardoor FC Groningen nog altijd een belangrijke kandidaat is voor een van de play off plaatsen.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!