Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Roda JC in beroep tegen rode kaart Cisse


13 februari 2006 - Sekou Cissť is het nog altijd niet eens met de straf van vijf duels naar aanleiding van zijn rode kaart in het duel tegen RKC Waalwijk. De aanvaller uit Ivoorkust is dus in hoger beroep gegaan. Cissť kreeg vorige week een rode kaart na een grove charge op RKC verdediger Teixeira. De aanvaller ging al eerder in beroep, toen kende het beroep geen opschortende werking zodoende miste hij FC Twente-Roda JC.


Zowel de openbaar aanklager als de tuchtcommissie hebben de speler nu al vijf duels schorsing opgelegd. Roda JC vindt de straf te zwaar en stapt daarom nu naar de beroepscommissie, het laatste redmiddel. De Braziliaan Cristiano neemt voorlopig de plaats van Cissť in het basiselftal over. Het is onbekend of ook dit beroep geen opschortende werking kent.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!