Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Heerenveen en Hansson worden het maar niet eens


15 februari 2006 - SC Heerenveen is nog steeds met Petter Hansson in gesprek over verlenging van zijn contract, maar de partijen komen er tot nu toe nog niet uit. Het is niet duidelijk waarom club en speler het nog niet eens zijn. De gesprekken over een nieuw contract begonnen al in de winterstop.


Voor Hansson bestond interesse van Engelse clubs maar ook van Feyenoord. Deze belangstelling lijkt inmiddels verwaterd. SC Heerenveen verlengde eerder al wel de contracten van Ugur Yildirim (tot 2010) en Michel Breuer (tot 2009). De huidige verbintenis van de verdediger loopt af in 2007.

Petter Hansson kwam in 2002 over van Halmstads BK en is dus bezig aan zijn vierde seizoen in Friese dienst. De centrale verdediger speelde tot nog toe 119 wedstrijden voor SC Heerenveen en maakte daarin negen doelpunten. (www.abelenstra.com)Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!