Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Heerenveen en AZ vanavond in UEFA Cup


15 februari 2006 - Vandaag treden zowel SC Heerenveen als AZ in het UEFA Cup toernooi aan. Heerenveen neemt het in eigen huis op tegen Roemeense Steau Boekarest wat dit seizoen Europees nog niet verloor. AZ speelt vanavond in Zuid-Spanje tegen Real Betis Sevilla.

SC Heerenveen wordt vanavond tegen Steau Boekarest als favoriet bestempeld. Voor winst van de Friezen wordt door Unibet 2,35 maal je inzet uitgekeerd tegen 2,80 voor een overwinning van de Roemeense topploeg. Een gelijkspel in het Abe Lenstra Stadion levert nog altijd 3,15 keer je inleg op.

Nog lucratiever is AZ. De nummer twee van Nederland neemt het op tegen de nummer veertien van Spanje. Resultaten in de competitie tellen echter niet in Europees verband dat is al vaker gebleken. Voor winst van Betis Sevilla wordt 1,95 keer je inzet uitgekeerd, voor AZ is dat maar liefst 3,65 maal je inzet. Een gelijkspel levert 3,25 maal je inzet op.

Wed nu bij VoetbalPlus.nl en Unibet 15 euro gratis op winst van zowel SC Heerenveen en AZ waardoor je maar liefst 114,56 euro wint! Wie wil dat nu niet en het is nog risicloos ook. Verliest namelijk een van beide teams dan krijg je je 15 euro teruggestort. Deze actie geldt alleen voor nieuwe leden van Unibet en het maximum inlegbedrag is 15 euro. Veel succes!

Wed 15 euro GRATIS op Heerenveen en AZ!

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!