Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Vitesse volgt ontwikkeling Jaap Davids


15 februari 2006 - Vitesse volgt de ontwikkeling van Jaap Davids, verhuurd aan FC Den Bosch, op de voet. "Die zien we regelmatig spelen. We "gaan op korte termijn met hem praten", zegt manager voetbal Jan Streuer. Het is goed dat hij op dat niveau ervaring opdoet. Hij is ook tweede topscorer van Den Bosch met vijf goals. Dat verbaast me niets, want hij heeft natuurlijk een fantastische trap."

Maar drie spelers van Vitesse hebben een aflopend contract. "Gino Coutinho staat op zich, maar op Peter van den Berg en Piet Velthuizen hebben we een optie", vertelt Streuer aan Omroep Gelderland. Overigens is Vitesse inmiddels ook in gesprek met Onur Kaya. De 19 jarige Belgische middenvelder maakte afgelopen weekend zijn debuut en wil graag bij Vitesse blijven. Vitesse heeft ook op zijn aflopende contract een potie.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!