Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Spira Grujic wil bij ADO Den Haag blijven


25 februari 2006 - Spira Grujic hoopt zijn verblijf bij ADO Den Haag te kunnen verlengen. De 34 jarige verdediger heeft bij ADO Den Haag een aflopend contract maar is na het tussentijds vertrek van Van der Leegte inmiddels wel aanvoerder bij de Residentieclub. Normaliter zou Grujic aan het einde van het seizoen terugkeren naar zijn geboorteland ServiŽ en Montenegro.


De verdediger arriveerde in de zomer van 2004, na 5,5 seizoen FC Twente, in het Zuiderpark. In zijn eerste seizoen speelde Grujic 23 duels, dit seizoen staat de teller mede door een blessure (hernia) op slechts 11 wedstrijden. Naast de onderhandelingen met Grujic is ADO Den Haag ook in gesprek met Youssef El-Akchaoui over verlenging van zijn contract.
Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!