Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Ook Feyenoord lijdt puntverlies


26 februari 2006 - Met de overwinning van PSV op AZ moest Feyenoord vandaag winnen om in het spoor te blijven van Psv. De Rotterdammers verspeelde echter twee punten in de strijd om het kampioenschap, door met 1-1 gelijk te spelen tegen Fc Groningen. In de eerste helft komt Fc Groningen via Mark Jan Fledderus. Pierre van Hooijdonk maakt nog wel met zijn eerste treffer in dienst van Feyenoord sinds zijn terugkeer de 1-1, maar daar blijft het bij in de Euroborg.

De thuisploeg begint met veel passie aan de wedstrijd in het hoge Noorden. Iets wat van Fyenoord niet gezegd kan worden. Onverklaarbaar waarom, begonnen de Rotterdammers slap aan de eerste helft. Of het met de druk te maken had dat PSV weer gewonnen had is moeilijk te zeggen. Feit is wel dat de Groningers scherp begonnen en Feyenoord niet. Dat werd ook na 12 minuten spelen uitgedrukt in de stand: 1-0. Mark Jan Fledderus krijgt opvallend veel ruimte tussen Ron Vlaar en André Bahia in en kan Patrick Lodewijks passeren.

Dan krijgt Feyenoord in de eerste helft nog een flinke tegenstag te verwerken. Patrick Lodewijks botst ongelukkig met André Bahia en moet geblesseerd het veld verlaten.

In de tweede helft komt Feyenoord wel beter in zijn spel, maar echte kansen krijgen de Rotterdammers nog niet. Pas na 71 minuten spelen doet Pierre van Hooijdonk waarvoor hij gehaald is, scoren: 1-1. Feyenoord krijgt daarna nog een handje vol kansen, maar kan niet de drie punten uit het vuur slepen en verspeeld twee dure punten.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!