Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Beveren polst Gerald Vanenburg


28 februari 2006 - Het is zeer goed mogelijk dat er een derde Nederlandse trainer aan de slag gaat in de Belgische Jupiler League. SK Beveren heeft namelijk Gerald Vanenburg gepolst voor de vacante positie van trainer. Beveren, vorig seizoen nog actief in het UEFA Cup toernooi, strijdt dit seizoen tegen degradatie.

Vanenburg heeft wel interesse in de job. De oefenmeester is immers jaarlijks verzekerd van een aantal Ivoriaanse groeibriljanten en wil daarnaast graag ergens als hoofdtrainer aan de slag gaan. Vanenburg was in het verleden als speler actief voor onder meer Ajax, PSV, Jubilo Iwata en 1860 München. Bij de laatst genoemde club was hij voor een korte periode interimcoach.

Eerder dit seizoen stelde Lierse SK al de Nederlandse oefenmeester Rene Trost aan. De 43 jarige Dennis van Wijk is bezeig aan zijn tweede seizoen bij KSV Roeselare.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!