Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Ruud Brood nieuwe trainer Heracles


1 maart 2006 - Heracles Almelo heeft een nieuwe trainer gevonden voor komend seizoen. Het gaat om Ruud Brood, de huidige coach van Helmond Sport. Door het vertrek van Peter Bosz, die vanaf komende zomer aan de slag gaat als technisch manager van Feyenoord, was Heracles al in gesprek met een aantal kandidaten waaronder ook Roy Wesseling (Cambuur). Uiteindelijk ging de voorkeur dus uit naar Brood.


De huidige trainer van Helmond Sport zou oorspronkelijk komende zomer terugkeren naar NAC Breda, die hem de afgelopen twee seizoenen als coach verhuurde aan Helmond Sport. Door het plotselinge ontslag van Ton Lokhoff en het aanstellen van Cees Lok als diens opvolger wilde Brood niet langer wachten op NAC. Brood voelde zich gepasseerd.

In Almelo is de 43 jarige Brood meer dan welking. Ruud Brood is het met Heracles eens geworden over een contract voor twee seizoenen. Brood had naast de aanbieding van Heracles ook een voorstel op zak van FC Zwolle, de oefenmeester gaf dus de voorkeur aan Almelo.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!