Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Corinthians meldt zich bij PSV voor Gomes


3 maart 2006 - Het Braziliaanse Corinthians heeft inmiddels officieel contact opgenomen met PSV over de transfervoorwaarden van doelman Gomes. De 25 jarige Braziliaanse doelman heeft nog een contract tot de zomer van 2008 in Eindhoven maar beschikt wel een clausule dat hij de club voor 10 miljoen dollar kan verlaten.


Volgens het Brabants Dagblad heeft PSV goede hoop dat Gomes uit sportief oogpunt in Europa wil blijven en er voor zal kiezen om zijn contract open te breken en te verlengen. Hiddink en Gomes zouden daar op korte termijn een gesprek over hebben. Het is onbekend wat Gomes van plan is.

PSV zal financieel in ieder geval niet kunnen opbieden tegen het consortium achter de Braziliaanse topclub Corinthians. MSI, een investeringsmaatschappij waarvan wordt gedacht dat ook Chelsea eigenaar Abramovic een investeerder is, haalt alle grote Zuid-Amerikaanse talenten naar de Braziliaanse club. PSV ondervond dat zelf al eerder toen het interesse had in de Argentijnse aanvaller Carlos Tevez. De international koos toen voor een overgang naar Corinthians evenals zijn landgenoot Javier Mascherano.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!