Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

ADO Den Haag haalt doelman uit Canada


8 maart 2006 - ADO Den Haag heeft zich met het oog op volgend seizoen versterkt met de Canadese doelman Josh Wagenaar. De 21 jarige doelman tekende een contract voor twee seizoenen, tevens heeft ADO Den Haag een tpoei voor nog eens twee jaar. Tot 1 juli zal de keeper op amateurbasis trainen bij ADO Den Haag en deelnemen aan eventuele oefenduels.


Wagenaar beschikt naast de Canadese ook over de Nederlandse nationaliteit. Momenteel was de doelman actief voor Hartwick College wat uitkomt in de hoogste universiteitscompetitie in de Verenigde Staten (NCAA Soccer Division I). Met Wagenaar krijgt ADO Den Haag er weer een international bij. Wagenaar is 18-voudig international van Canada en was vorig jaar ook de doelman van Canada onder 20 in Nederland.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!