Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

'AZ haalt tweetal Willem II'


28 april 2006 - AZ zal op korte termijn het Willem II duo Moussa Dembele en Kemy Agustien presenteren als nieuwe spelers, zo meldt het Algemeen Dagblad. Voor Dembele werden door AZ onder meer PSV en Feyenoord afgetroefd. Dembele wordt komende zomer direct toegevoegd aan de selectie, terwijl de club Agustien graag nog een jaar wil verhuren aan een andere club uit de Eredivisie.


Er moeten nog een aantal kleine details met de spelers worden uitgewerkt, er worden eigenlijk geen problemen verwacht. AZ en Willem II zijn het immers al eens geworden over de transfervoorwaarden van het tweetal.

De zaakwaarnemer van Dembele, voormalig Belgisch international Patrick Vervoort in het Algemeen Dagblad:'Moussa ziet AZ als een topclub. Er was heel wat interesse. Maar er is een verschil tussen concreet en niet concreet. Vooral Nederlandse clubs waren serieus en daar zaten ook PSV en Feyenoord bij.'

Dembele kwam pas in de zomer van 2005 naar Willem II. De Tilburgers betaalden toen 250.000 euro voor de aanvaller en dat lijkt zich nu al weer te gaan uitbetalen. Agustien is een product uit de jeugdopleiding van Willem II. De middenvelder lijkt komende zomer niet op huurbasis in Tilburg te spelen. RKC Waalwijk lijkt de voornaamste kandidaat om Agustien te huren.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!