Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Danko Lazovic hoopt op terugkeer naar Nederland


28 april 2006 - Danko Lazovic hoopt komende zomer terug te keren naar Nederland. Momenteel speelt de Servische aanvaller in eigen land op huurbasis voor Partizan Belgrado. De 22 jarige Lazovic is nog altijd eigendom van Feyenoord. ADO Den Haag zou belangstelling hebben in de aanvaller.

Lazovic tegenover het Algemeen Dagblad: "Ik wil bewijzen dat ik echt kan voetballen". Het liefst wil hij daarom terug naar Feyenoord, maar als dat niet kan ziet hij een hereniging met Rob Baan wel zitten.

"Rob Baan zag het in mij zitten. Hij liet me weten dat hij vertrouwen in mij had. Dat is belangrijk. Hij is een van de beste mensen die ik in Nederland heb ontmoet. Als scout en als mens heel, heel goed."

"Clubs halen jonge voetballers uit het buitenland en verwachten dat ze meteen ‘Dutch guys’ zijn. Je moet nieuwkomers de tijd geven en geduld hebben. Niet meteen zeggen: ‘Wat moeten we met die gast, hij kan niks. Waarom hebben we die jongen gekocht?’ Het talent komt vanzelf terug."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!