Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

'NAC Breda haalt finaleronde playoffs'


28 april 2006 - Ondanks de eerste twee gelijke spelen is NAC Breda voor de bookmakers nog altijd de topfavoriet in het treffen met TOP Oss vanavond in Oss. Het sprookje van TOP Oss zou vandaag rond tien uur toch echt ten einde zijn.

Voor winst van NAC Breda wordt 1,88 maal je inzet uitgekeerd, terwijl dat voor TOP Oss maar liefst 3,75 keer je inleg is. Een gelijkspel, waardoor er in Oss verlengd zal worden, levert 3,30 maal je inzet op. Wed met VoetbalPlus.nl nu 15 euro GRATIS. Bijvoorbeeld op winst van TOP Oss en win daarmee 56,25 euro. Profiteer nu ook!

In het andere beslissende treffen tussen Helmond Sport en FC Volendam zijn de Brabanders favoriet. Voor winst van Helmond wordt 2,10 maal je inzet uitgekeerd, terwijl dat voor Volendam 3,10. Een gelijkspel levert 3,30 op. Eerder won Volendam de wedstrijd in Helmond met 1-0.

Op basis van de verwachtingen van de bookmakers zal de beslissende finaleronde tussen NAC Breda en Helmond Sport gaan. UWed nu 15 euro bij Unibet.com

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!