Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Gabor Babos definitief naar NEC


28 april 2006 - Feyenoord heeft Gabor Babos definitief verkocht aan NEC. Enkele dagen geleden werd al bekend dat er bijna een akkoord was bereikt over de transfersom, deze is er inmiddels. In Nijmegen tekende de Hongaarse doelman een contract voor drie seizoenen. Dit jaar speelde de keeper al op huurbasis voor de club uit Nijmegen.


Feyenoord probeerde de 31 jarige doelman jarenlang los te weken van NAC Breda. In de zomer van 2004 maakte de Hongaar dan uiteindelijk transfervrij de overstap naar Rotterdam maar wist in de Havenstad niet door te breken. Babos leek de druk niet aan te kunnen die het spelen bij een topclub met zich meeneemt.

‘Gabor Babos heeft het naar zijn zin in Nijmegen en al eerder aangegeven dat hij liever bij NEC zou doorgaan. We gunnen hem die transfer en wensen hem veel succes in Nijmegen’, aldus commercieel directeur Chris Woerts op de website van Feyenoord.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!