Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Ook Maarten Martens kiest voor AZ


28 april 2006 - AZ en RKC Waalwijk zijn het eens geworden over de transfer van Maarten Martens, zo melden de websites van beide clubs. De 21 jarige Martens zal in Alkmaar een contract voor vijf seizoenen tekenen.


Martens speelde de afgelopen twee seizoenen voor RKC Waalwijk. De aanvoerder van Jong BelgiŽ genoot zijn jeugdopleiding bij Anderlecht en had in Waalwijk nog een contract tot de zomer van 2008. Het is onbekend hoeveel AZ betaalt voor de speler die momenteel uit de roulatie is met een blessure.

De aanvallende middenvelder lijkt in Alkmaar met Haris Medunjanin moeten gaan strijden om de nummer tien positie. Door het stoppen van Barry van Galen en het vertrek van Kenneth Perez naar Ajax was al langere tijd bekend dat AZ een oogje had op Martens.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!