Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Paul Bosvelt blijft bij SC Heerenveen


28 april 2006 - Paul Bosvelt is ook volgend seizoen te bewonderen in de Eredivisie. De 36 jarige middenvelder heeft vandaag in overleg met Heerenveen besloten nog een jaar actief te blijven op het hoogste niveau. Bosvelt tekende afgelopen zomer een contract voor twee seizoenen in Friesland, beide partijen zouden na een seizoen het contract kunnen ontbinden.


Vandaag vond het overleg tussen beide partijen plaats. Uitkomst van het gseprek tussen de routinier, trainer Gertjan Verbeek en de clubleiding is dat Bosvelt dus nog een jaartje doorgaat. De 24-voudig international had in een eerder stadium al aan gegegeven door te willen gaan. Bosvelt speelde in het verleden voor Go Ahead Eagles, FC Twente, Feyenoord en het Engelse Manchester City.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!