Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

FC Volendam door ten koste van Helmond Sport


28 april 2006 - FC Volendam heeft zich geplaatst voor de finale van de playoffs om promotie en degradatie. Het elftal van Ernie Brandts won vandaag na verlenging in Brabant met 2-1 van Helmond Sport. Invaller Ketting, terug na lang blessureleed, werd de matchwinner.


Nadat Volendam het eerste duel in Helmond met 1-0 had gewonnen, verloor men de return met 3-2. Zodoende moest er een derde duel aan te pas komen. Door de uitdoelpunten van Helmond was deze wedstrijd vanavond op De Braak.

Beide teams waren vandaag in de eerste helft aan elkaar gewaagd. FC Volendam had echter bij rust een 1-0 voorsprong in handen door een treffer van Michiel Hemmen. Volendam leek na de voorsprong de score ook vast te kunnen houden. Het stevende af op de finaleronde, Braber verstoorde echter zes minuten voor tijd de gelijkmaker en sleepte daarmee een verlenging uit het vuur.

Vlak voor het einde van de eerste helft van de verlenging kwam Volendam opnieuw op voorsprong. Het was invaller Ketting, die inviel na lang blessureleed, die de treffer scoorde. Volendam gaf het in de tweede helft niet meer uit handen en mag zich gaan opmaken voor de finaleronde tegen NAC Breda om een plaats in de Eredivisie.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!