Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

NAC Breda na verlenging langs TOP Oss


29 april 2006 - NAC Breda is vandaag ontsnapt aan degradatie. Het elftal van interim-coach John Karelse had het bijzonder moeilijk tegen TOP Oss. Uiteindelijk kon men in de verlenging afstand nemen van de nummer elf van de Gouden Gids Divisie. NAC Breda won met 3-1, alle drie de goals kwamen op naam van Diba.


NAC Breda is een onsamenhangend geheel. Individueel enkele zeer goede spelers maar het is geen team. Het kwaliteitsverschil met TOP Oss is enorm. TOP Oss is echter wel een team en rendeerde vandaag evenals in de eerste twee ontmoetingen beter dan NAC.

TOP Oss verdiende het vandaag om door te gaan. Het combineerde er vrolijk op los dit in tegenstelling tot NAC Breda die voornamelijk de lange bal hanteerde. Het was dan ook niet verwonderlijk dat TOP Oss na 33 minuten spelen op 1-0 kwam. Dave Zafarin was de doelpuntenmaker. Later in de tweede helft had Zafarin door geklungel in de NAC defensie zelfs de 2-0 op zijn schoen, dat bleef NAC echter bespaard.

In de tweede helft ging het tempo aan de zijde van NAC omhoog. Nog steeds was het voetbal niet hoogstaand maar er werd ten minste voor elkaar gewerkt. Na 55 minuten spelen viel dan ook de gelijkmaker. Een vrije trap van Vonlanthen werd alleen nog door Diba lichtjes van richting veranderd.

De 35 minuten die volgden werd NAC Breda steeds beter. Het trof bij een corner zelfs de binnenkant van de paal. Echter ook TOP Oss was een aantal malen via counters dichtbij opnieuw een voorsprong. Gescoord werd er in de reguliere speeltijd niet meer waardoor er in Oss verlengd moest worden.

In die verlenging was NAC Breda heer en meester. Het elftal van TOP Oss had haar laatste krachten al in de slotfase van het duel verspeeld en leek niet meer te kunnen. Opnieuw was Diba belangrijk. Zes minuten in de verlenging schoot hij met een afstandsschot TOP Oss op voorsprong, in de slotfase van de verlenging maakte hij er ook nog eens 3-1 van. In die verlenging had Vonlanthen NAC al eerder ruim op voorsprong kunnen zetten. Tot twee maal toe kwam de Zwitserse aanvaller alleen voor Wilco de Vogt, echter hij faalde beide keren.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!