Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Engelse en Duitse interesse voor Danny Buijs


29 april 2006 - Danny Buijs kan een goed seizoen met FC Groningen bekronen met een transfer naar Duitsland of Engeland, zo meldt het Algemeen Dagblad. Uit beide landen bestaat belangstelling voor de nooit opgevende middenvelder. Diens zaakwaarnemer Wesssel Weezenberg bevestigt de interesse maar wil geen namen noemen. Wel is er sprake van een clausule in zijn contract voor een transfersom van 750.000 euro.


De 23 jarige Buijs is bij Groningen uitgegroeid tot een van de boegbeelden. De onverzettelijke middenvelder is bezig aan zijn tweede seizoen bij de nummer vijf van Nederland, eerder kwam hij drie seizoenen uit voor Excelsior. De 23 jarige speler genoot zijn jeugdopleiding bij Feyenoord. Buijs heeft bij Groningen een contract tot de zomer van 2008 maar kan dus voor een relatief lage transfersom vertrekken.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!