Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Onduidelijkheid over toekomst Nordin Wooter


29 april 2006 - Het is nog allerminst zeker dat Nordin Wooter ook de komende seizoenen nog speelt bij de Griekse topclub Panathinaikos. Binnen twee weken laat Panathinaikos weten of de optie in zijn aflopende contract wordt verlengd waardoor hij twee jaar langer onder contract zou staan in Athene. Er is echter ook een zeer interessant financieel aanbod uit Qatar.


“Als de club met hem verder wil, dan kunnen ze die optie lichten. Maar er is ook een clausule in Nordins contract opgenomen, waarin staat dat hij transfervrij mag vertrekken bij serieuze buitenlandse interesse. En die is er,” aldus zaakwaarnemer Hakim Slimani van Wooter in het Algemeen Dagblad.

“Ik ben benaderd door enkele zaakwaarnemers en een bevriende assistent-trainer uit Qatar. Die willen Nordin graag bij één van de clubs in de hoogste divisie onderbrengen,” aldus Slimani.

De 29 jarige Wooter in het Algemeen Dagblad: “Het leven in Griekenland bevalt me goed. In sportief opzicht mag ik ook niet klagen. Ik heb sinds mijn komst naar Panathinaikos alles gespeeld in de Griekse competitie en heb ook weer mogen proeven van Champions League-voetbal.”

Een transfer van Qatar zal Wooter zeker worden overwogen: “Die bedragen die je in dat land kan verdienen….. Je gelooft je oren niet. Ik ben heel eerlijk: de keuze voor Qatar zou louter een financiele keuze zijn. Mijn vrouw en kinderen moeten natuurlijk ook zo’n stap zien zitten. Daarom wil ik de komende periode veel informatie over dat land inwinnen.”Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!