Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

PSV grijpt naast Luiz Felipe Scolari


29 april 2006 - PSV slaagt er maar niet in om een opvolger te vinden voor Guus Hiddink. De deadline is al een paar keer verschoven maar volgens De Telegraaf zal de landskampioen haar nieuwe coach op 8 mei, de dag na de Gatorade Cup finale, gaan presenteren. Afgelopen week benaderde men nog tevergeefs Luiz Felipe Scolari, de huidige bondscoach van Portugal bleek niet haalbaar.


PSV hoopte een Nederlandse trainer met buitenlandse ervaring te strikken maar vooralsnog lijkt dat niet te lukken. Jol (Tottenham), Van Marwijk (Dortmund) en Adriaanse (Porto) geven de voorkeur aan een langer verblijf bij hun club terwijl Ten Cate meer ziet in een langer verblijf met Rijkard bij Barcelona of aan de slag gaat bij Ajax.

Recentelijk werd daarom ook Luiz Felipe Scolari, de Braziliaanse coach van Portugal benaderd. Met de Selešao werd hij al eens wereldkampioen. De oefenmeester gaf deze week ook al te kennen dat hij niets ziet in de vacante positie an bondscoach van Engelse vanwege de boulevardpers. Scolari, die na het Wk stopt bij Portugal, bleek ook niet haalbaar voor PSV.

Het lijkt er zodoende steeds meer op te lijken dat PSV zal gaan voor Huub Stevens of Dick Advocaat. Stevens zou graag als hoofdcoach willen werken bij zijn oude club en heeft eerder in Duitsland gewerkt bij onder meer Schalke '04 en Hertha BSC. Advocaat is momenteel werkzaam als bondscoach van Zuid Korea en was in het verleden ook al eens hoofdcoach van PSV.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!