Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

PSV haalt Oscar Moens als reservekeeper


1 mei 2006 - PSV heeft een mondeling akkoord bereikt met Oscar Moens. De 33 jarige doelman heeft bij Willem II een aflopende contract en moet bij PSV komende zomer de vacante positie van reservedoelman opvullen. Komende zomer vertrekt Edwin Zoetebier namelijk bij de landskampioen, de keeper was toe aan een nieuwe uitdaging.


PSV was al langer op zoek naar een nieuwe tweede doelman. Hans Vonk werd als eerste benaderd voor deze positie. Zijn contract bij Ajax zou niet worden verlengd waardoor hij eveneens transfervrij zou zijn. De Zuid-Afrikaanse doelman geeft echter de voorkeur aan een overgang naar Ajax Cape Town.

Moens kende een teleurstellend seizoen in Tilburg. De keeper kampte met een voetblessure, waar hij uiteindelijk ook aan geopereerd is en nog herstellende van is. Moens speelde voor het laatst op 18 november 2005. De doelman speelde in zijn loopbaan eerder voor Excelsior, Go Ahead Eagles, AZ, RBC en het Italiaanse Genua. Sinds 2004 kwam de 2-voudig international uit voor Willem II.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!