Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

'Feyenoord aast op Huysegems en Farnerud'


1 mei 2006 - De top van Feyenoord heeft vorige week overleg gehad over de sportieve toekomst van de club. Volgens Voetbal International behoren Stein Huysegems (AZ) en de Zweedse middenvelder Alexander Farnerud (Strasbourg) tot de plannen van de Rotterdammers. Overigens werd door Johan Derksen bij programma Voetbal Insite ook de naam Barry Opdam genoemd.


In de nieuwe Voetbal International bevestigt directeur Chris Woerts van Feyenoord dat beide international op de scoutingslijsten van Feyenoord voorkomen, zoals ook vele andere spelers.

De 23 jarige Stein Huysegems is bij AZ al in onderhandeling over het openbreken en verlengen van zijn contract. Huysegems is echter niet altijd een vaste waarde in Alkmaar en dat kan er mogelijk toe leiden dat hij naar Feyenoord zou willen vertrekken. Huysegems behoort tot de voorselectie van het Belgische nationale team.

De 22 jarige Alexander Farnerud is een aanvallende middenvelder die nog tot de zomer van 2007 onder contract staat bij het Franse Strasbourg. Wanneer Feyenoord en het al gedegradeerde Strasbourg tot een akkoord komen lijkt een transfer dichtbij. Overigens had Feyenoord in de winterstop al interesse voor de oudere broer van Alexander Farnerud, Pontus.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!