Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Javier Portillo keert terug naar Real Madrid


2 mei 2006 - Club Bruggge zal komende zomer op zoek moeten naar een aantal nieuwe aanvallers. Nu heeft ook Javier Portillo namelijk weten geen heil te zien in een langer verblijf in Brugge. De Spaanse huurling van Real Madrid met een transfersom van zes miljoen euro te duur.


'Portillo zal moeilijk te houden zijn, met die zes miljoen euro die op zijn hoofd gekleefd werd', vertelde trainer Emilio Ferrera eerder al. Technisch manager Marc Degryse. 'We wisten vooraf dat het - los van zijn prestaties - moeilijk zou zijn een transfer financieel te realiseren.'

De Spaanse aanvaller is het zelf ook zat in Brugge. Tegen Germinal Beerschot bleef hij zelfs negentig minuten op de bank en dat zinde de speler niet. 'Ik heb me als een prof gedragen, maar hoe bedankt Ferrera mij? Met een plaats op de bank. Ik heb het wel gezien bij Club Brugge. Andere clubs zullen mijn sterke seizoen wl kunnen waarderen', zegt Portillo in Het Laatste Nieuws.

'Toegegeven, door de hartoperatie van mijn vader was ik er de laatste weken niet echt bij. Maar van de ene week op de andere zonder een woordje uitleg mijn basisplaats kwijtraken, dat stemt tot nadenken.'Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!