Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Danny Blind legt zich neer bij ontslag


2 mei 2006 - Danny Blind sprak tegenover RTV Noord-Holland openlijk over zijn toekomst. De oefenmeester gaat er van uit dat zijn laatste dagen bij Ajax als coach zijn geteld, zondag is de bekerfinale tegen PSV de laatste wedstrijd. Ajax heeft officieel nog altijd niets naar buiten gebracht over een mogelijk ontslag van Danny Blind.


'Het is over, dat weet ik echt zeker', aldus Blind tegenover RTV Noord-Holland. 'Ik heb daar voldoende aanwijzingen voor. Eigenlijk wist ik zes weken geleden al dat het gebeurd was, maar nu zijn bij mij ook de laatste twijfels weg.'

Morgen speelt Blind nog in de Euroborg tegen FC Groningen. Ajax gaat naar het Noorden van het land met een 2-0 voorsprong. Het lijkt er dan ook op dat Ajax volgend jaar in de voorronde van de Champions League zal zitten. Zondag is de finale van de Gatorade Cup in De Kuip.

Ajax heeft overigens ook nog altijd niet een vervanger voor Danny Blind. Henk ten Cate zou Blind bij Ajax moeten opvolgen. Tot dusver willen Ten Cate en Ajax echter niet reageren.



Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |



Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!