Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Vitesse ontkent akkoord met Boskamp


2 mei 2006 - Vitesse weerspreekt bij monde van manager voetbal Jan Streuer de berichten dat Jan Boskamp inmiddels al is vastgelegd als nieuwe trainer van de club. De Arnhemse club is druk op zoek naar een vervanger van Edward Sturing, die toe is aan een nieuwe uidaging. Vitesse ontkent overigens niet dat met Boskamp wordt gesproken.


"Het is nog niet zover. Het kan nog wel weken duren. Ze roepen allemaal maar wat, straks zijn ze misschien allemaal de sigaar", aldus een geirriteerde Jan Streuer. "We hebben geen haast en zijn ook niet alleen met een kandidaat in gesprek. Heel vervelend dit."

Jan Boskamp keert deze week terug naar Belgie. Afgelopen weekend nam hij afscheid van Stoke City met een 5-1 overwinning op Brighton. Boskamp staat wel open voor een contract bij Vitesse. (Omroep Geldeland)
Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!