Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Feyenoord haalt De Ceulaer terug


3 mei 2006 - Benjamin De Ceulaer speelt komend seizoen bij feyenoord. De Rotterdammers hebben besloten de 22 jarige aanvaller terug te halen van RKC Waalwijk waar hij dit seizoen aan verhuurd werd. De Ceulaer moet bij Feyenoord de concurrentie aangaan met Romeo Castelen.


Feyenoord nam De Ceulaer afgelopen zomer aan van het Belgische Sint Truiden, de aanvaller werd direct verhuurd aan RKC Waalwijk. In Noord-Brabant maakte De Ceulaer een zeer goede indruk totdat hij begin maart zijn kuitbeen brak.

De Ceulaer kreeg het nieuws te horen van Feyenoord trainer Erwin Koeman. ‘Een jongensdroom’, reageert de 22-jarige aanvaller op Feyenoord.nl. ‘Het waren verlossende woorden van de trainer. Ik ben heel blij dat ik de concurrentiestrijd aan mag gaan bij deze grote club.’
De Ceulaer op de website van Feyenoord: ‘Dat ik eerst naar RKC ben gegaan heeft goed uitgepakt voor me. Zo heb ik ervaring kunnen opdoen en ben ik gewend geraakt aan het voetbal in de Eredivisie. Ik vind het van professionaliteit getuigen dat Feyenoord mij die tijd heeft gegeven. Daar ben ik de club dankbaar voor. Ik heb altijd mijn best gedaan, me proberen te bewijzen en heb nu het gevoel klaar te zijn voor de concurrentiestrijd. Ook Koeman gaf aan dat hij er vertrouwen in heeft. Ik had in het gesprek overal rekening mee gehouden. Het gevoel dat ik na deze boodschap kreeg, was bijna niet te beschrijven.’Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!