Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

FC Zwolle haalt linksback Jong Ajax


3 mei 2006 - FC Zwolle heeft zich versterkt met Niklas Moisander. De Finse jeugdinternational komt transfervrij over van Ajax waar zijn contract niet werd verlengd. In Amsterdam speelde de linksbenie verdediger dit seizoen bij Jong Ajax. De 21 jarige Moisander tekende vandaag een tweejarig contract bij Zwolle.


Ajax haalde Moisander in de zomer van 2003 naar Amsterdam. Moisander kwam in die drie seizoenen nooit uit voor het eerste elftal. Moisander speelde in eigen land voor FC TPS Turku.

Algemeen directeur Gerald van den Belt van FC Zwolle over Moisander: “Wij hebben Niklas intensief gevolgd. Hij maakt op ons een zeer sterke indruk. Het is een rustige, slimme verdediger. Hij is twee-benig en heeft een goede pass in de benen. Daarnaast spreekt hij vloeiend Nederlands, wat in de achterhoede erg belangrijk is. De linksback positie is dit jaar een zorgenkindje geweest bij FC Zwolle. Er hebben onder andere als gevolg van blessures veel verschillende spelers gespeeld. Met de komst van Niklas hopen we het komende seizoen een stabiele factor in huis te hebben.”Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!