Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Stein Huysegems ziet Feyenoord wel zitten


3 mei 2006 - Stein Huysegems ziet een overgang van AZ naar Feyenoord wel zitten, zo laat de aanvaller weten in de Belgiche krant Het Laatste Nieuws. Feyenoord zou zich volgens deze krant al officieel hebben gemeld bij AZ, de aanvaller heeft zelf nog geen akkoord met Feyenoord. "Tegen een topclub als Feyenoord zeg je niet 'neen", aldus de aanvaller in Het Laatste Nieuws.


"Ook al eindigde AZ voor hen in de competitie, toch beschouw ik Feyenoord als een stapje hoger. Mijn eerste seizoenshelft was een afknapper, ik heb minder gespeeld dan verhoopt. Pas na de winterstop heb ik mijn kans gekregen."

"Ik heb nog geen gesprek gehad met AZ over mijn toekomst, ik weet dus niet wat de club van plan is. Maar ze hebben me geen duidelijk signaal gegeven dat ik zou moeten opkrassen."

De zaakwaarnemer van Huysegems, Dirk Degraen wil vooralsnog niet ingaan op de geruchten. "Of wij de voorwaarden kennen van Feyenoord? Geen commenaar" Of wij al een voorakkoord hebben met de Rotterdammers? Geen commentaar. Sorry, meer kan ik echt niet kwijt."Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!