Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Hans Vonk gaat naar Ajax Cape Town


3 mei 2006 - Hans Vonk maakt dan eindelijk de overstap naar Ajax Cape Town. De reservedoelman van Ajax tekende in Kaapstad een contract voor vier seizoenen. Al enige tijd geleden gaf de inmiddels 36 jarige Vonk aan zijn loopbaan graag te willen beeindigen in Zuid Afrika maar tot een akkoord kwam het tot vandaag dus niet.


De doelman kon ook bij PSV aan de slag als reservedoelman achter de Braziliaan Gomes. Al bijna twee maanden geleden gaf Vonk aan geen trek te hebben in zo'n overgang en dat hij naar Zuid Afrika wilde. Supersport United leek lange tijd de beste papieren te hebben, maar Ajax Cape Town werd het uiteindelijk. Bij de club tekende hij een contract voor vier seizoenen.

'Iedereen bij de club is enthousiast over deze grote vangst. We kunnen niet wachten op de start van het nieuwe seizoen', aldus Ajax Cape Town-directeur John Comitis op de website van de club. 'Ik ben hoopvol gestemd dat Hans alle vier jaren van zijn contract ook op het veld staat.'Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!