Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Vitesse blijft strijden om plaats in Intertoto Cup


3 mei 2006 - Vitesse heeft zich vanavond ten koste van aartsrivaal NEC geplaatst voor een wedstrijd tegen de verliezer van Heerenveen-FC Twente. Inzet is dan een ticket voor de Intertoto Cup. Nadat het in Arnhem nog 0-0 eindigde, zou Vitesse vandaag in het hol van de leeuw met 2-1 winnen van NEC.


NEC kwam vanavond in een gelijk opgaand duel nog wel op voorsprong. Een mislukte buitenspelval stelde Patrick Pothuizen in staat om na een klein half uur spelen de 1-0 binnen te koppen. Nog voor rust kwam Vitesse op gelijke hoogte. Na 38 minuten spelen was het Fred Benson die op aangeven van Hersi de gelijkmaker binnenschoot.

Evenals in de Gelredome bij de eerste wedstrijd zou het duel van vanavond ook bol staan van de opstootjes. Tot rode kaarten zou het dan nog niet leiden. Toen Youssouf Hersi in de slotfase van het duel Vitesse op voorsprong schoot en daarmee zijn club aan een zege hield werd het duel nog een tikje onvriendelijker. Er kwamen nog wat opstootjes wat uiteindelijk zou resulteren in rode kaarten voor Richard Knopper (Vitesse) en Andrzej Niedzielan (NEC).Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!