Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Civard Sprockel kiest voor Vitesse


4 mei 2006 - Vitesse heeft zich voor komend seizoen versterkt met Civard Sprockel. De 22 jarige verdediger had een aflopend contract bij Feyenoord wat niet werd verlengd. Sprockel speelde de afgelopen jaren overigens op huurbasis voor Excelsior. Naast Vitesse had ook Willem II belangstelling voor de transfervrije Sprockel.


In 2001 maakte Civard Sprockel zijn debuut in het eerste elftal van Feyenoord. Sprockel speelde zelfs nog enkele wedstrijden in het UEFA Cup toernooi dat Feyenoord dat seizoen zou winnen. De verdediger zou een mooie toekomst tegemoet gaan maar het pakte allemaal iets anders uit.

De afgelopen 2,5 jaar speelde Sprockel op huurbasis voor Excelsior. Feyenoord heeft geen moment de intentie gehad de speler nog terug te halen. Bij Vitesse krijgt hij nu een nieuwe kans in de Eredivisie. Vitesse moest op zoek naar een extra verdediger nadat besloten werd het aflopende contract met Peter van den Berg niet te verlengen.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!