Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Brian Vandenbussche langer bij SC Heerenveen


4 mei 2006 - Brian Vandenbussche twijfelde lange tijd over een langer verblijf bij SC Heerenveen. Inmiddels is aan alle onzekerheid aan eind gekomen. De Belgische doelman tekende vandaag een nieuw conract wat hem tot de zomer van 2011 aan de Friezen zal binden.


Heerenveen nam de talentvolle doelman in de zomer van 2004 over van Sparta Rotterdam. Tot twee maal toe verloor de keeper de concurrentiestrijd van Boy Waterman, door twee zware knieblessures van die keeper kwam Vandenbussche in het doel terecht. Inmiddels is hij een onomstreden vaste waarde. Het deed Heerenveen zelfs besluiten om zijn nog tot 2008 lopende contract open te breken en te verlengen tot de zomer van 2011.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!