Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

'Feyenoord haalt Joonas Kolkka'


4 mei 2006 - Joonas Kolkka maakt zo goed als zeker de overstap naar Feyenoord, zo meldt RTV Rijnmond. Feyenoord is in een vergevorderd stadium met de 31 jarige Fin. Kolkka speelde het afgelopen seizoen voor ADO Den Haag, waar hij bij zijn komst van het Engelse Crystal Palace, een 1-jarig contract tekende. Feyenoord neemt de aanvaller dus transfervrij over.


De linkeraanvaller speelde eerder in zijn loopbaan voor Willem II, PSV, het Griekse Panathinaikos, het Duitse Gladbach en het Engelse Crystal Palace. Het was geen geheim dat Kolkka ondanks vele buitenlandse interesse in Nederland wilde blijven. Naast Feyenoord waren nog vier Nederlandse clubs waaronder zijn oude club Willem II geintresseerd in de speler.

Kolkka maakte dit seizoen bij ADO Den Haag een uitstekend seizoen door. In 31 competitieduels kwam hij acht keer tot scoren. Op 26 maart was hij in De Kuip zelfs de plaaggeest van Feyenoord. ADO Den Haag won in Rotterdam met 2-0, Kolkka maakte toen beide treffers.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!